Virran katkaiseminen / Sähkökatkokset

Seuraavat tiedot koskevat sähkökatkoksia sekä virran katkaisua laitteesta.

TÄRKEÄÄ

• Kun irrotat virtajohdon seinäpistorasiasta, vedä pistotulpasta (älä johdosta).

Tärkeää

• Älä katkaise laitteesta virtaa päävirtakytkimestä, kun virran merkkivalo palaa tai vilkkuu. Jos teet niin, kiintolevy ja muisti saattavat vaurioitua ja aiheuttaa toimintahäiriön.

• Sammuta virta pääkatkaisijasta, ennenkuin irrotat pistokkeen seinästä. Jos pistoke irrotetaan virran ollessa kytkettynä, kiintolevy ja muisti saattavat vaurioitua ja aiheuttaa toimintahäiriön.

• Varmista, että lukema 100% näkyy näytöllä, ennenkuin irrotat laitteen virtalähteestä. Jos näytön lukema on pienempi, muistissa on sillä hetkellä joitain tietoja.

• Laitteen sisäisen akun täytyy ladata riittävissä määrin uudelleen, välittömästi sähkökatkoksen jälkeen, jotta mahdolliselta tietojen katoamiselta vältyttäisiin. Pidä laite kytkettynä virtalähteeseen ja laitteen pääkatkaisija päällä n. 24 tuntia sähkökatkoksen jälkeen.

Vaikka pääkatkaisija olisi sammutettu, laitteen muistiin tallennetut tiedot (kuten esimerkiksi tallennetut numerot), eivät katoa. Jos laitteen virta on poissa pääkatkaisijan sammuttamisen vuoksi n. tunnin tai, jos virtajohto poistetaan, faksimuistin tiedot kuitenkin tyhjenevät. Poistettaviin tietoihin kuuluvat kaikki muistilähetys-/muistivastaanotto- tai muistilukko -toiminnoilla tallennetut faksiasiakirjat.

Jos tiedosto on hävinnyt muistista, sähkökatkosraportti tulostetaan automaattisesti heti, kun sähkökatkos on ohi.

Raporttia voidaan käyttää kadonneiden tiedostojen tunnistamiseen. Jos muistilähetystä varten tallennettu tiedosto on kadonnut, lähetä se uudelleen. Jos muistivastaanoton tai korvaavan vastaanoton kautta vastaanotettu asiakirja katoaa, pyydä lähettäjää lähettämään se uudelleen.