Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja:

VAROITUS

Viittaa tärkeisiin turvallisuusvaroituksiin.

Varoitusten huomiotta jättäminen saattaa aiheuttaa vakavan loukkaantumisen tai kuoleman. Lue nämä varoitukset huolellisesti. Ne löytyvät Tietoja laitteesta -ohjeesta.

TÄRKEÄÄ

Viittaa tärkeisiin turvallisuusvaroituksiin.

Jos nämä huomautukset jätetään huomiotta, seurauksena voi olla kohtalainen tai lievä loukkaantuminen, tai laitteen tai omaisuuden vaurioituminen. Lue nämä huomautukset huolellisesti. Ne löytyvät Tietoja laitteesta -ohjeesta.

Tärkeää

Viittaa ohjeisiin, joihin on hyvä kiinnittää huomiota laitteen käytön aikana, ja selityksiin, joissa kerrotaan todennäköiset syyt paperitukoksiin, alkuperäisten vahingoittumiseen tai tiedon katoamiseen. Lue nämä ohjeet huolellisesti.

Huom.

Viittaa laitteen toimintoihin liittyviin lisäohjeisiin ja ohjeisiin, joiden avulla voidaan ratkaista virhetilanteet.

Viite

Tämä symboli sijaitsee kappaleiden lopussa. Se viittaa aiheesta saataviin lisätietoihin.

Näytön näppäimet.

Ohjauspaneelin näppäimet.