Tämän laitteen käyttöohjeet

Katso lisätietoja käyttämiäsi toimintoja käsittelevistä käyttöohjeista.

Tärkeää

• Media vaihtelee käyttöohjeen mukaan.

• Tulostettujen ja elektronisten käyttöohjeiden sisältö on sama.

• Adobe Acrobat Reader / Adobe Reader on asennettava, jotta käyttöohjeita voidaan lukea PDF-tiedostoina.

• Internet-selain tulee olla käytettävissä html-käyttöohjeiden katselemiseksi.

Tietoja laitteesta

Lue turvallisuustiedot ennen laitteen käyttöä.

Tässä käyttöohjeessa esitellään laitteen toiminnot. Siinä käsitellään myös ohjauspaneelin toiminnot, laitteen käyttöönottoon vaadittavat esivalmistelut, tekstin syöttäminen sekä mukana toimitettujen CD-levyjen asentaminen.

Vianmääritys

Ohjeessa annetaan ratkaisuehdotuksia yleisimpiin ongelmiin ja käsitellään paperin, väriaineen, niittien ja muiden tarvikkeiden vaihtaminen.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Käsittelee kopiointikoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot ja käytön. Käyttöohjeessa on myös tietoja alkuperäisten asettamisesta.

Faksin käyttöohje

Ohjeessa käsitellään faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Ohjeessa käsitellään tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Ohjeessa käsitellään skannerin toiminnot.

Verkko-opas

Oppaassa käsitellään laitteen määrittäminen ja käyttäminen verkkoympäristössä ja mukana toimitettavan ohjelmiston käyttäminen.

Yleiset asetukset

Selostaa käyttäjän työkalujen asetuksia sekä osoitekirjan käytön, kuten faksinumeroiden, sähköpostiosoitteiden ja käyttäjäkoodien tallentamisen. Ohjeessa käsitellään myös laitteen liitäntöjä.

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille. Siinä käsitellään turvallisuustoiminnot joita voit käyttää estääksesi laitteen luvattoman käytön, tietojen käsittelyn tai tietovuodot. Lisätäksesi turvallisuutta, suosittelemme, että määrittelet seuraavat asetukset ennen laitteen käyttöönottoa.

• Asenna laitevarmenne.

• Ota SSL-salaus (Secure Sockets Layer) käyttöön.

• Vaihda pääkäyttäjän käyttäjänimi ja salasana Web Image Monitor-ohjelman avulla.

Lisätietoja, katso Tietoturva-opas.

Lue tämä käyttöohje huolellisesti asettaessasi laajennettuja turvallisuustoimintoja tai käyttäjä- ja pääkäyttäjätodennusta.

PostScript 3-täydennysosa

Selvittää kuinka asennat ja käytät PostScript 3-ohjelmaa.

UNIX Täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" on saatavana Internet-sivustoltamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Tämä käyttöohje koskee kaikkia malleja, ja se saattaa sisältää kuvauksia toiminnoista ja asetuksista, joita ei välttämättä käytetä tässä laitteessa.

Tiedot

Tämä ohje sisältää laitteen toimintaan liittyviä yleisiä ohjeita ja tietoja ohjeissa mainituista tavaramerkeistä.

Muut käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite-ohjelman käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite-ohjelman asennusohje

• DeskTopBinder-ohjelman Johdanto-opas

• Auto Document Link-opas

Huom.

• Käyttöohjeet ovat laitekohtaisia.

• Seuraaviin ohjelmistotuotteisiin viitataan yleisiä nimityksiä käyttämällä:

Tuotenimi

Yleinen nimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

*1 Lisävaruste