Käyttöohjeiden asennus

CD-levyillä "Manuals" ja "Manuals for Administrators" ovat käyttöohjeet HTML-muodossa. Suosittelemme, että käyttöohjeet asennetaan tietokoneen kiintolevylle.

Tärkeää

• CD-levy "Manuals for Administrators", joka sisältää myös tietoturvaoppaan, on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille.

• Asennuksen vaatimat järjestelmävaatimukset:

• Käyttöjärjestelmä: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2 tai Windows NT4.0

• Näytön resoluutio vähintään: 800 x 600 pikseliä

• Suositellut selaimet:

• Microsoft Internet Explorer 4.01 SP2 tai uudempi

• Netscape 6.2 tai uudempi

• Ei-suositelluilla selaimilla näytetään vain yksinkertaistetut käyttöohjeet.

• HTML-käyttöohjeita voidaan katsella myös Macintoshilla.

1Valitse kieli ja tuote ja napsauta sitten [OK].

2Napsauta [Asenna käyttöohjeet].

Jos haluat lukea käyttöohjeita CD-levyltä, napsauta [Lue HTML-käyttöoppaat] tai[Lue PDF-käyttöoppaat].

3Asenna tarvitsemasi käyttöohjeet näytölle tulevien ohjeiden mukaisesti.

4Kun asennus on valmis, napsauta [Valmis].

5Napsauta [Valmis].

Huom.

• Jos käyttöohjeiden asennus ei onnistu, kopioi kansio "MANUAL_HTML" tietokoneesi kiintolevylle ja aja sitten Setup.exe.

• Voit poistaa asennetut käyttöohjeet valitsemalla [Käynnistä]-valikosta [Ohjelmat], sitten [Tuotteen nimi], ja poistamalla asennuksen.

• Jos asennat käyttöohjeita Macintoshiin, avaa CD-levyltä tiedosto "Manuals.htm".

Liittyvät aiheet

PDF-käyttöohjeet