Näyttö

Näytöstä nähdään laitteen toimintatila, virheilmoitukset ja toimintovalikot.

Tärkeää

• Älä kohdista näyttöön iskuja tai voimaa, se voi vahingoittua. Suurin sallittu voima on noin 30 N (noin 3 kpm). (N = Newton, kpm = kilopondimetri. 1 kpm = 9,8 N.)

Voit käyttää toimintoja painamalla kosketusnäppäintä kevyesti.

Kun valitset kohteen näytöltä, se korostuu näin: Käyttöpaneelin näyttö. Näppäimiä, jotka näkyvät näin, Käyttöpaneelin näyttö, ei voi käyttää.

Virran kytkemisen jälkeen näkyviin tulee kopiointinäyttö (oletusasetus).

Käyttöpaneelin näyttö

Huom.

• Tämän käyttöohjeen kuvissa esitetyt näytöt on otettu koneesta, johon on asennettu kaikki lisävarusteet.

Liittyvät aiheet

Yksinkertaistettu näyttö