Päälaitteen käsittely

Tässä luvussa selitetään turvatoimet, joita pitää noudattaa, kun päälaitetta käsitellään.

VAROITUS

• Katkaise laitteesta virta ja irrota virtajohto (vetämällä pistotulpasta, ei johdosta) seuraavissa tapauksissa:

• Laitteen päälle roiskuu jotain.

• Epäilet laitteen tarvitsevan huoltoa tai korjausta.

• Laitteen runko on vahingoittunut.

TÄRKEÄÄ

• Suojaa laite kosteudelta ja kosteilta sääoloilta, esim. vesi- tai lumisateelta.

• Irrota sähköjohto pistorasiasta, ennen kuin alat siirtää laitetta. Kun siirrät laitetta varmista, ettei sähköjohto jää laitteen alle, sillä johto voi vaurioitua.

• Kun olet siirtänyt laitteen, säädä sen asento oikeaksi pyörämekanismien avulla. Muuten laite voi siirtyä tai kaatua ja aiheuttaa loukkaantumisen.

• Jos laite pitää nostaa (esim. toiseen kerrokseen siirtämistä varten), ota yhteys huoltoon. Älä yritä nostaa konetta ilman huollosta tulleen henkilön apua. Jos laite kaatuu tai putoaa, se vaurioituu. Vauriot aiheuttavat toimintahäiriöitä ja saattavat käyttäjät vaaraan. Koneen eri kiinnityskohdat on tarkoitettu vain huoltoteknikon käytettäviksi. Älä koske näihin kohtiin.

• Varo, ettei paperiliittimiä, niittejä tai muita pieniä metalliesineitä putoa laitteen sisään.

• Älä katso lamppuun. Näkösi voi vaurioitua.

• Suojele ympäristöä: Älä hävitä laitetta tai käytettyjä tarvikkeita talousjätteiden mukana. Valtuutettu edustaja voi huolehtia hävityksestä.