Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja:

VAROITUS

Symboli osoittaa tärkeitä turvallisuusohjeita.

Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen tai kuoleman. Muista lukea nämä huomautukset. Ne löytyvät tämän käyttöohjeen kohdasta "Turvallisuusohjeet".

TÄRKEÄÄ

Symboli osoittaa tärkeitä turvallisuusohjeita.

Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa lievän tai vakavamman loukkaantumisen tai vahingoittaa laitetta tai omaisuutta. Muista lukea nämä huomautukset. Ne löytyvät tämän käyttöohjeen luvusta "Turvallisuusohjeet".

Tärkeää

Osoittaa seikkoja, joihin tulee kiinnittää huomiota laitteen käytössä, sekä paperitukosten, alkuperäisten asiakirjojen vaurioitumisen ja tietojen katoamisen todennäköisiä syitä. Muista lukea nämä selitykset.

Huom.

Osoittaa lisäselityksiä laitteen toiminnoista sekä käyttäjän tekemien virheiden korjausohjeita.

Viite

Tämä symboli sijaitsee lukujen lopussa. Se viittaa aihetta koskeviin lisätietoihin.

Laitteen näytön näppäimet.

Laitteen käyttöpaneelin näppäimet.