Faksin lähetys ja vastaanotto Internetin kautta

Tämä laite tukee Internet-faksia ja IP-faksia.

Faksin lähetys ja vastaanotto Internetin kautta

Internet-faksi

Tämä laite muuntaa skannatut asiakirjat sähköpostimuotoon ja lähettää ja vastaanottaa ne Internetin kautta.

• Kun lähetät asiakirjan, anna vastaanottajan sähköpostiosoite puhelinnumeron sijasta (Faksin lähetys Internetin kautta).

• Voit vastaanottaa Internet-faksilla tai muista tietokoneista lähetettyjä asiakirjoja (Faksien vastaanotto Internetin kautta).

• Internet-faksin kanssa yhteensopivat laitteet ja tietokoneet, joilla on sähköpostiosoite, voivat vastaanottaa sähköpostiviestejä Internet-faksin kautta.

IP-faksi

IP-faksitoiminto lähettää tai vastaanottaa asiakirjoja kahden faksilaitteen välillä suoraan TCP/IP-verkon kautta.

• Voit lähettää asiakirjoja antamalla IP-osoitteen tai isäntänimen faksinumeron sijasta (IP-faksilähetys).

• Tämä laite osaa vastaanottaa Internet-faksin kautta lähetettyjä asiakirjoja (IP-faksien vastaanotto).

• VoIP-yhteyttä käyttäen tämä laite osaa lähettää G3-fakseihin, jotka on kytketty julkiseen puhelinverkkoon.

Viite

• Lisätietoja asetuksista, katso Yleiset asetukset.

• Lisätietoja faksien lähettämisestä ja vastaanotosta Internetin kautta, katso Faksin käyttöohje.