Tallennettujen asiakirjojen käyttö

Voit tallentaa laitteen kiintolevylle tiedostoja kopiokone-, tulostin- tai skanneritilassa. DeskTopBinder (lisävaruste) ja Web Image Monitor ovat apuohjelmia, joilla voit tietokoneeltasi käsin katsella, tulostaa, poistaa tallennettuja tiedostoja ja lähettää niitä verkon kautta. Voit myös muuttaa tulostusasetuksia ja tulostaa useita asiakirjoja (asiakirjapalvelin).

Tallennettujen asiakirjojen käyttö

Viite

• Lisätietoja laitteen asetuksista, katso Yleiset asetukset.

• Lisätietoja asiakirjapalvelimesta tulostustilassa, katso Tulostimen käyttöohje.

• Lisätietoja asiakirjapalvelimesta faksitilassa, katso Faksin käyttöohje.

• Lisätietoja asiakirjapalvelimesta skanneritilassa, katso Skannerin käyttöohje.

• Lisätietoja asiakirjapalvelimesta, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

• Lisätietoja DeskTopBinderistä, katso DeskTopBinderin käyttöohjeita.