Tämän laitteen käyttöohjeet

Katso lisätietoja tarvitsemiasi toimintoja vastaavista käyttöohjeista.

Tärkeää

• Käyttöohjeet ovat joko paperiversioina tai sähköisessä muodossa.

• Ohjeiden paperiversion ja sähköisen version sisältö on sama.

• Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader on oltava asennettuna, jotta käyttöohjeita voi lukea PDF-tiedostoina.

• Tietokoneessa pitää olla Internet-selain html-muotoisten ohjeiden lukemiseksi.

Tietoja laitteesta

Muista lukea turvallisuustiedot tästä ohjeesta ennen laitteen käyttöä.

Tässä ohjeessa esitellään laitteen eri toiminnot. Siinä kuvataan myös käyttöpaneelin käyttö, laitteen käyttöä edeltävät valmistelutoimet, tekstin syöttäminen ja mukana toimitettujen CD-levyjen asentaminen.

Vianmääritys

Antaa ohjeet yleisimpien ongelmien ratkaisemiseen ja selittää miten paperia ja muita tarvikkeita kuten väriä ja niittejä lisätään.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Selitetään kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot ja käyttö. Katso tästä ohjeesta myös tiedot alkuperäisten asiakirjojen asettamisesta.

Faksin käyttöohje

Ohjeessa selitetään faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Ohjeessa selitetään tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Ohjeessa selitetään skannerin toiminnot.

Verkko-opas

Kuvaa laitteen määrittelyt ja käytön verkkoympäristössä sekä mukana toimitettujen ohjelmien käytön.

Yleiset asetukset

Ohjeessa selvitetään käyttäjän työkalujen asetukset ja osoitekirjan toiminnot, kuten faksinumeroiden, sähköpostiosoitteiden ja käyttäjäkoodien tallentaminen. Tässä ohjeessa neuvotaan myös miten laitteen kytkennät suoritetaan.

Tietoturvaopas

Nämä ohjeet on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjälle. Niissä kuvataan turvallisuustoiminnot, joiden avulla pääkäyttäjät voivat suojata tiedot väärinkäytöltä tai estää laitteen luvattoman käytön. Turvallisuuden parantamiseksi suosittelemme, että teet ensin seuraavat asetukset.

• Asenna laitevarmenne.

• Aktivoi SSL-salaus.

• Vaihda pääkäyttäjän sisäänkirjautumisnimi ja salasana käyttämällä Web Image Monitor -ohjelmaa.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Lue nämä ohjeet, ennen kuin asetat parannettuja turvatoimintoja tai käyttäjän ja pääkäyttäjän todennusta.

PostScript 3 Supplement

Selitetään PostScript 3:n asennus ja käyttö.

UNIX-täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" on saatavana Internet-sivustostamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Tämä ohje kattaa kaikki mallit ja saattaa sisältää kuvauksia toiminnoista ja asetuksista, joita ei ehkä ole laitteessasi.

Tietoja

Sisältää yleistietoja koneesta sekä tietoja käyttöohjeissa mainituista tavaramerkeistä ja tuotenimistä.

Muut käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite Käyttöohje

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link -opas

Huom.

• Käyttöohjeet ovat laitetyyppikohtaisia.

• Seuraaviin ohjelmatuotteisiin viitataan käyttäen niiden yleisiä nimiä:

Tuotenimi

Yleinen nimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional *1 ja ScanRouter EX Enterprise *1

ScanRouter-jakeluohjelma

*1 lisävaruste

Liittyvät aiheet

Käyttöohjeiden luettelo