Huomautus faksiyksikön (lisävaruste) käyttäjille

kuva

Vaatimustenmukaisuusvakuutus

Huomautus EU-maissa oleville käyttäjille

Tämä tuote täyttää Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 1999/5/EC, 9.3.1999, olennaiset vaatimukset ja määräykset radiolaitteista ja televiestinnän päätelaitteista ja niiden vaatimustenmukaisuudesta.

Huomautus analogisen puhelinverkon käyttäjille EU-maissa

Tämä tuote on suunniteltu käyttämään analogista puhelinverkkoa kaikissa EU-maissa. Yhteensopivuus paikallisen verkon kanssa määräytyy ohjelmistosta asetettujen asetusten perusteella. Ota yhteys paikalliseen huoltoedustajaan, jos tämä laite siirretään toiseen maahan. Jos ongelmia esiintyy, ota viipymättä yhteys huoltoon.

CE-vaatimustenmukaisuusvakuutus löytyy osoitteesta: http://www.ricoh.co.jp/fax/ce_doc/ ja valitsemalla asianmukainen tuote.