Tämän oppaan tiedot voivat muuttua ilman etukäteisilmoitusta. Yhtiö ei ole missään oloissa vastuussa suorasta tai välillisestä erillis-, lisä- tai seurannaisvahingosta, joita laitteen käsittely tai käyttö voi aiheuttaa.

Laserturvallisuus:

Tämä laite on luokan 1 laserlaite, joka on turvallinen toimisto- ja ATK-käytössä. Laitteen kussakin signaalilähteessä on kahdeksan 9 milliwatin AlGalnP-laserdiodia, jotka toimivat 648-663 nanometrin aaltopituudella. Suora silmiin osunut (tai epäsuora heijastunut) lasersäde voi aiheuttaa vakavan silmävamman. Varotoimenpiteillä ja suojalukituksilla on pyritty estämään käyttäjän altistuminen lasersäteilylle.

Seuraava tarra on kiinnitetty laitteen taakse.

kuva

Varoitus vaarallisesta säteilyaltistuksesta

Muiden kuin käyttöohjeessa mainittujen hallintalaitteiden käyttäminen tai säätäminen tai toimenpiteiden suorittaminen voi altistaa terveydelle haitalliselle säteilylle.

Tarkista laitteen tyyppi

Laitteiden mallinimiä ei käytetä seuraavilla sivuilla. Tarkista laitteen tyyppi ennen käyttöohjeen lukemista.

• Tyyppi 1: 55/70 sivua minuutissa (A4Pysty, 81/2 × 11Pysty) (neliväri/mustavalkoinen)

• Tyyppi 2: 60/75 sivua minuutissa (A4Pysty, 81/2 × 11Pysty) (neliväri/mustavalkoinen)

Kaikkia tyyppejä ei ole saatavissa kaikissa maissa. Lisätietoja saat paikalliselta jälleenmyyjältä.

Tietoja kokomerkinnöistä

Tässä käsikirjassa on käytetty kahta eri mittayksikköjärjestelmää. Katso tämän laitteen yhteydessä metrijärjestelmän lukuja.

Tietoja hyvästä laadusta

Kopioiden hyvän laadun takaamiseksi, on suositeltavaa käyttää toimittajalta saatavia alkuperäisiä väriaineita.

Toimittaja ei ole vastuussa mistään vahingoista tai kustannuksista, joita saattaa aiheutua siitä, että toimistolaitteen kanssa käytetään muita kuin toimittajan alkuperäisiä tarvikkeita.

Virtalähde

220 - 240 V, 50/60 Hz, 12 A tai suurempi

Varmista, että kytket virtajohdon virtalähteeseen yllä kuvatulla tavalla. Lisätietoja virtalähteestä, katso Vianmääritys.