Üstbilgiyi atla
 

Genel Ayarlar Rehberi

Önce Bunu Okuyun
Makinenin Bağlanması

Bu bölüm, makinenin ağa nasıl bağlanacağını ve ağ ayarlarının nasıl belirleneceğini açıklamaktadır.

Sistem Ayarları

Bu bölüm Sistem Ayarları menüsündeki kullanıcı araçlarını açıklar. Sistem Ayarlarına nasıl erişeceğinizle ilgili ayrıntılar için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Fotokopi/Doküman Sunucusu Özellikleri

Bu bölüm Fotokopi / Doküman Sunucusu Özellikleri menüsündeki kullanıcı araçlarını açıklar. Fotokopi / Doküman Sunucusu Özelliklerine nasıl erişeceğinizle ilgili ayrıntılar için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Faks Özellikleri

Bu bölümde Faks Özellikleri menüsündeki kullanıcı araçları açıklanmıştır. Faks Özellikleri'ne nasıl erişeceğinizle ilgili ayrıntılı bilgi için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Yazıcı Özellikleri

Bu bölüm Yazıcı Özellikleri menüsündeki kullanıcı araçlarını açıklar. Yazıcı Özelliklerine nasıl erişeceğinizle ilgili ayrıntılar için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Tarayıcı Özellikleri

Bu bölüm Tarayıcı Özellikleri menüsündeki kullanıcı araçlarını açıklar. Tarayıcı Özelliklerine nasıl erişeceğinizle ilgili ayrıntılar için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Faks/Tarayıcı İşlevleri için Adreslerin ve Kullanıcıların Kaydedilmesi

Bu bölüm Adres Defterinde hedeflerin ve kullanıcıların nasıl kaydedileceğini açıklar. Sistem ayarlarına nasıl erişeceğinizle ilgili ayrıntılar için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Diğer Kullanıcı Araçları

İlk ayarlar dil değiştirmenize ve yazdırılan kağıt sayısını sayacı görüntüleyerek kontrol etmenize olanak tanır. İlgili ayarlara nasıl erişeceğiniz ile ilgili ayrıntılar için bkz. "Kullanıcı Araçlarına Erişim".

Ek