Üstbilgiyi atla
 

DeskTopBinder Lite

Bu bölüm, DeskTopBinder Lite'ın dosya yolu ve sistem gerekliliklerini anlatmaktadır.

Taranmış dosyalar, uygulamalar ile oluşturulmuş dosyalar ve mevcut tarama dosyaları gibi çeşitli dosya türlerinin entegrasyonu ve yönetimi için DeskTopBinder'in istemci bilgisayarlar üzerinde kurulmalıdır. Bu yazılım, saklanan dosyaları görüntülemek gibi saklanan tarama dosyaları için çeşitli işlevleri kullanmanıza imkan vermektedir. Aynı zamanda, ScanRouter teslim yazılımı ile, teslim sunucusunun tepsisinde saklanan dosyaları görüntüleyebilir veya saklanan dosyalar için başka işlevler kullanabilirsiniz.

DeskTopBinder Lite ile birlikte kurulan yazılım hakkında ayrıntılar için, bkz. “DeskTopBinder Lite”, Tarayıcı Referansı.

Dosya yolu

Yazılım, bu makineyle birlikte verilen “Scanner Driver and Utilities” etiketli CD-ROM'da aşağıdaki klasörde bulunmaktadır:

\UTILITY\DESKV2

Sistem gereklilikleri

  • Donanım

    İşletim sistemini düzgün biçimde destekleyen PC/AT uyumlu makineler

  • İşletim sistemi

    • Tüm DeskTopBinder işlevlerini kurarken:

      Windows 98SE/Me/2000 Professional SP1 veya daha sonrası/2000 Server SP1 veya daha sonrası/2000 Advanced Server SP1 veya daha sonrası/XP Professional/XP Home Edition

    • Sadece SmartDeviceMonitor for Client'i kurarken:

      Windows 95 SP1/98/98SE/Me/2000 Professional SP1 veya daha sonrası/2000 Server SP1 veya daha sonrası/XP Professional/XP Home Edition

      Windows NT 4.0 SP5 veya daha sonrası