Üstbilgiyi atla
 

Kimlik doğrulama Ekranı Görüntülendiğinde

Bu bölüm, kimlik doğrulama ekranını açıklamaktadır.

Önemli

  • Kullanıcı yöneticisinden oturum açma kullanıcı adı, oturum açma parolası ve kullanıcı kodunu isteyin. Kullanıcı kimlik doğrulaması hakkında ayrıntılar için, yöneticinizle irtibat kurun.

  • Kullanıcı Kodu Kimlik doğrulamasına girilecek kullanıcı kodu adres defterinde “oturum açma kullanıcı adı” olarak kayıtlı olan sayısal değerdir.

Temel Kimlik doğrulama , Windows Kimlik doğrulaması, LDAP Kimlik doğrulaması veya Entegrasyon Sunucusu Kimlik doğrulaması etkin ise, kimlik doğrulama ekranı görünür. Makine, sadece oturum açma kullanıcı adınız ve oturum açma parolanızı girdikten sonra çalışır hale gelir. Kullanıcı Kodu Kimlik doğrulaması etkin ise, kullanıcı kodunu girene kadar makineyi kullanamazsınız.

Makineyi kullanabiliyorsanız, oturum açmış olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Çalışır halden çıkınca, oturumu kapattığınızı söyleyebilirsiniz. Makinede oturum açtıktan sonra, yetkisiz kişilerin kullanımını önlemek için oturumu kapattığınızdan emin olun.

Not

  • Kimlik doğrulama başarısız olursa, “Kimlik doğrulama başarısız.” mesajı görünür. Oturum açma kullanıcı adı ve oturum açma parolasının doğru olduğunu kontrol edin.