Üstbilgiyi atla
 

ENERGY STAR Programı

ENERGY STAR® Görüntüleme Aygıtı için Program Gereklilikleri

resim

ENERGY STAR® Görüntüleme Aygıtı için Program Gereklilikleri, enerji tasarruflu bilgisayar ve diğer ofis cihazları ile enerji korunumunu teşvik etmektedir.

Program, enerji tasarrufu sağlayan işlevleri barındıran ürünlerin gelişimi ve yaygınlaşmasına yardımcı olmaktadır.

Üreticilerin gönüllü olarak katıldığı açık bir programdır.

Hedeflenen ürünler, bilgisayarlar, monitörler, yazıcılar, fakslar, fotokopi makineleri, tarayıcılar ve çok işlevli cihazlardır. Energy Star standartları ve logoları uluslararası platformda tektir.

Düşük Güç modu

Bu makine, son kopyalama veya baskı işinden 15 dakika sonra güç tüketimini otomatik olarak azaltır. Düşük Güç Modunda iken faks almak veya baskı yapmak hala mümkündür ancak fotokopi çekmek istiyorsanız, önce [Enerji Tasarrufu] tuşuna basın.

Kapalı modu (Sadece fotokopi)

Enerji tasarrufu yapmak için bu ürün son kopyalama veya baskı işini tamamladıktan 30 dakika sonra otomatik olarak kapanır. Bu kılavuzda, Kapalı modu Otomatik Kapalı modu olarak adlandırılmaktadır. Fotokopi çekmek istiyorsanız önce çalıştırma düğmesine basın.

Uyku modu (Faks, yazıcı veya tarayıcı kurulu)

Kurulu bir faks, yazıcı veya tarayıcı ünitesi varsa bu ürün, Düşük Güç Moduna geçtikten 30 dakika sonra güç tüketimini otomatik olarak daha da düşürür. Uyku modunda faks almak veya baskı yapmak hala mümkündür ancak fotokopi çekmek istiyorsanız önce çalıştırma düğmesine basmanız gerekir.

Dubleks Önceliği

Dubleks işlevini tavsiye ederiz. Bu işlev çevreye daha az yüklenmektedir. Uygulanabilir makineler için dubleks işlevi (tek taraflı orijinaller çift taraflı kopyalar), çalıştırma düğmesi veya [Sil Modları] tuşuna basıldığında veya makine otomatik olarak sıfırlandığında tercihli olarak seçilebilmektedir.