Anpassa papperskassetten för papper i anpassat format

Detta avsnitt förklarar hur man anpassar papperskassetten så att den kan ta emot papper i anpassat format.

Obs

• För att man ska kunna välja "Anp. format" för [Kassettpprinställningar] under [Systeminställning] måste du kontakta din servicerepresentant.

1Kontrollera att papperet i papperskassetten inte är det som används och dra sedan ut kassetten försiktigt så långt det går.

Bild av kassett 2

2Ta bort eventuellt papper.

3Frigör låset för sidoguiderna.

Bild av kassett 2

4Samtidigt som du trycker ned frigöringsspaken, justera sidoguiderna tills de är i nivå med det pappersformat som du vill använda.

Bild av kassett 2

5Kläm åt ändguidens sidor samtidigt som du trycker på den för att släppa låsningen.

Bild av kassett 2

6Kläm åt ändguidens sidor samtidigt som du trycker den i läge efter det pappersformat du vill fylla på.

Bild av kassett 2

7Dra upp ändguiden för att låsa den i önskat läge.

Bild av kassett 2

8Justera papperet och placera det med utskriftssidan nedåt.

Lås sidoguiderna igen.

Bild av kassett 2

9Skjut försiktigt in papperskassetten helt och hållet.

10Kontrollera formatet i displayen.