Om USB-anslutning misslyckas

I detta avsnitt beskrivs hur du löser problem relaterat till USB-anslutning.

Problem

Orsak

Lösning

Maskinen känns inte igen automatiskt.

USB-kabeln är felaktigt ansluten.

Slå av strömmen, anslut USB-kabeln och slå sedan på strömmen igen.

Windows har redan konfigurerat USB-inställningarna.

Kontrollera om datorn har identifierat maskinen som en enhet som inte stöds.

Öppna Windows enhetshanterare och under [USB-kontroller] tar du bort inkompatibla enheter. Inkompatibla enheter anges med ikonerna [!] eller [?] intill dem. Var dock försiktigt så att du inte tar bort en enhet som du behöver. För mer om detta, se i hjälpen för Windows.