Meddelanden som visas vid installationen av skrivardrivrutinen

I det här avsnittet beskrivs vad du gör om ett meddelande visas under installationen av skrivardrivrutinen.

Meddelande nummer 58 eller 34 innebär att skrivardrivrutinen inte kan installeras automatiskt. Installera skrivardrivrutinen med [Lägg till skrivare] eller [Installera skrivare].

Meddelande nummer 58 visas om en nyare version av skrivardrivrutinen redan är installerad.