Felmeddelanden för e-post

Maskinen sänder e-postfelmeddelande till avsändaren när det inte går att ta emot ett visst e-postmeddelande. En kopia av detta felmeddelande skickas även till administratörens e-postadress om denna har angivits.

Obs

• Det är möjligt att aktivera och inaktivera e-postfelmeddelandena genom att konfigurera motsvarande användarparameter. För mer information, se Handbok för allmänna inställningar.

• Om det inte går att skicka e-postmeddelanden skriver maskinen ut en felrapport (e-post).

• Om felet inträffar när ett e-postmeddelande tas emot via SMTP skickar SMTP-servern ett e-postfelmeddelande till dokumentets framställare.