Specifikationer för andra tillval

I detta avsnitt beskrivs specifikationerna för andra tillval.

A3-fack (11 × 17)

Med denna enhet kan du fylla på A3Liggande eller 11 × 17Liggande-papper i fack 1.

B4 JIS-fack (81/2 × 14)

Med denna enhet kan du lägga B4 JIS-papperLiggande/A4Liggande eller 81/2 × 14Liggande i stormagasinet (LCT).

Registerflikshållare

Med den här hållaren kan du använda registerflikar.

Tandemkabel

Med tandemkabelfunktionen kan du koppla ihop två maskiner för att använda funktionen anslutningskopiering.

Copy Data Security-enhet

Copy Data Security-enheten raderar bilder och skriver ut papper med grå bakgrundsfärg när kopieringsskyddade dokument kopieras.

DataOverWriteSecurity-enhet

DataOverWriteSecurity-enheten skriver automatiskt över data som finns kvar på hårddisken.