Installera användarhandböcker

De medföljande cd-skivorna “Handböcker” och “Handböcker för administratörer” innehåller handböcker i HTML-format. För att lätt kunna komma åt handböckerna rekommenderar vi att du installerar dem på en dator.

Viktigt

• Cd-skivan “Handböcker för Administratörer” som innehåller Handbok för säkerhet är avsedd för maskinens administratörer.

• Systemkraven för installation av handböckerna är följande:

• Operativsystem: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2 eller Windows NT4.0

• Minsta displayupplösning: 800 × 600 pixlar

• Rekommenderade webbläsare:

• Microsoft Internet Explorer 4.01 SP2 eller senare

• Netscape 6.2 eller senare

• Icke rekommenderade webbläsare kan bara visa den förenklade handboken.

• HTML-handböcker kan även visas på en Macintosh.

1Välj ett språk och en produkt och klicka sedan på [OK].

2Klicka på [Handböcker för installation].

Om du vill läsa handböckerna från cd-skivan klickar du på [Läs HTML-handböcker] eller [Läs PDF-handböcker].

3Installera den handbok du behöver enligt de instruktioner som visas på displayen.

4När installationen är färdig trycker du på [Avsluta].

5Klicka på [Avsluta].

Obs

• Om du inte kan installera handboken, kopiera mappen “MANUAL_HTML” till hårddisken på din dator och kör sedan “Setup.exe”.

• För att radera en installerad handbok går du till menyn [Start], klickar sedan på [Program], därefter på [Produktnamn] och avinstallerar slutligen data.

• Om du vill installera handböckerna på en Macintosh öppnar du filen “Handböcker.htm” på din cd-skiva.

Närliggande ämnen

PDF-handböcker