Symboler

I handboken används följande symboler:

VARNING

Innebär viktiga säkerhetsanvisningar.

Ignoreras dessa anvisningar kan det leda till allvarliga skador eller livsfara. Läs dessa anvisningar noga. De finns i avsnittet "Säkerhetsinformation"

FÖRSIKTIGT

Innebär viktiga säkerhetsanvisningar.

Ignoreras dessa anvisningar kan det leda till lindriga eller lättare skador, eller skada på maskinen eller annan egendom. Läs anvisningarna noga. De finns i avsnittet "Säkerhetsinformation".

Viktigt

Visar på vilka punkter man ska vara särskilt försiktig med vid användning av maskinen och förklarar sannolika orsaker till felinmatning av papper, skador på original eller dataförlust. Läs dessa förklaringar noga.

Obs

Ger utförligare beskrivningar av maskinens funktioner samt anvisningar om hur du ska rätta till användarfel.

Referens

Den här symbolen finns i slutet av avsnitten. Den visar var du kan hitta mer information.

Anger namnet på de tangenter som visas på maskinens display.

[ ]

Anger namnet på de tangenter som visas på maskinens kontrollpanel.