Använda lagrade dokument

Du kan lagra filer som skannats i kopiator-, skrivar- eller skannerläge på maskinens hårddisk. Med DeskTopBinder (tillval) eller Web Image Monitor kan du använda din dator för att söka efter, visa, skriva ut, radera och skicka lagrade filer via nätverket. Du kan också ändra skrivarinställningar och skriva ut flera dokument i rad (dokumentserver).

Bild av användning av lagrade dokument

Referens

• Mer information om maskinens inställningar finns i Handbok för allmänna inställningar.

• Mer information om dokumentserver i skrivarläge finns i Handbok för skrivare.

• Mer information om dokumentserver i faxläge finns i Handbok för fax.

• Mer information om dokumentserver i skannerläge finns i Handbok för skanner.

• Mer information om dokumentserver finns i Handbok för kopiator/dokumentserver.

• Mer information om DeskTopBinder finns i handböckerna för DeskTopBinder.