Information till användare av faxenhet (tillval)

bild

Försäkran om överensstämmelse

Information till användare inom EEA-länder

Denna produkt uppfyller de grundläggande kraven och villkoren i Europaparlamentets och Rådets direktiv 1999/5/EC av den 9 mars 1999 om radioutrustning och teleterminalutrustning och om ömsesidigt erkännande av utrustningens överensstämmelse.

Information till användare med tillgång till analog PSTN i EEA-länder

Denna produkt är utformad att kunna ha tillgång till analog PSTN i alla EEA-länder. Lokal PSTN-kompatibilitet beror på programvarans switch-inställningar. Vänligen kontakta din servicerepresentant om produkten ska flyttas till ett annat land. Om problem uppstår, vänligen kontakta din servicerepresentant som första instans.

Försäkran om överensstämmelse i enlighet med ovanstående EU-direktiv finns på följande adress: http://www.ricoh.co.jp/fax/ce_doc/ där du väljer lämplig produkt.