Provutskrift

När antalet uppsättningar är stort kan du skriva ut en enstaka uppsättning för att kontrollera utskriftsordningen och utskriftsvillkoren för de valda dokumenten.

Viktigt

• Den här funktionen kan endast användas om Sorteringsfunktionen är vald i utskriftsvillkor.

1Välj dokument som ska skrivas ut.

Bild av användarpanelen

Om ett lösenord är inställt, ange det och tryck på [OK].

2Tryck på [Provkopia].

Endast en uppsättning skrivs ut.

3Tryck på [Fortsätt].

Utskriften återupptas.

Obs

• För att avbryta utskriften, tryck på [Sätt på paus]. Utskriftsskärmen kommer att visas, vilket gör det möjligt för dig att ställa in en annan post.