Tandemkopieringsskärm

Skärmpanelen anger maskinens status, felmeddelanden och funktionsmenyer.

Startdisplay kopiering

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. [Tandemkop.]

Tryck för att växla från kopieringsskärmen till tandemkopieringsskärmen.

2. Pappersval

Visar storleken, typen och riktningen för papperet som valts för båda maskiner.

3. Antal original

Visar antal original som skannats och sparats i maskinens minne.

4. Antal uppsättningar

Visar antal kopieuppsättningar.

5. Antal kopior

Visar antal kopior för huvudmaskinen.

Tryck på den här delen av skärmen för att visa totalt antal kopior för båda maskiner.

Skärmen under temdemkopiering

Bild av användarpanelen

Obs

• Tandemkopieringsfunktionen är inte tillgänglig via den förenklade skärmen på huvudmaskinen.