Så här fungerar det

När originalet har skannats lagras skannade data på huvudmaskinens hårddisk. Så snart huvudmaskinen börjar kopiera överförs data till hårddisken på den underordnade maskinen och den underordnade maskinen startar kopiering.

I den här handboken hänvisas de två tandemkopplade maskinerna till huvud- och underordnad maskin.

Bild på tandemkopiering

1. Huvudmaskin

2. Underordnad maskin

Huvudmaskinen är den maskin som du trycker [Tandemkop.] på för att ange inställningar för tandemkopiering. Den andra maskinen blir då den underordnade makinen. Det är inte möjligt att ändra detta förhållande förrän funktionen Tandemkopiering avbryts.