Radera utanför

Använd den här funktionen för att kopiera originalet medan allt utanför det angivna området raderas.

Bild av Radera utanför

För att ange ett område som ska raderas, ange värdena X1, Y1, X2 och Y2 på originalet. Mät området som ska anges innan du matar in områdesinställningarna.

Bild av Radera utanför

X1, X2: 0 - 432 mm (0 - 17 tum)

Y1, Y2: 0 - 432 mm (0 - 17 tum)

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Radera].

3Tryck på [Radera utanför].

4Skriv in längden för [X1] med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

Bild av användarpanelen

5Skriv in längden för [Y1] med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

6Skriv in längden för [X2] med siffertangenterna och tryck på [Fyrkant].

7Skriv in längden för [Y2] med siffertangenterna och tryck sedan på [Skarp].

Om du vill radera bilden på originalets baksida, tryck på [2-sidig inställning] följt av [Baksida].

Du kan radera bilden på baksidan när du kopierar 2-sidiga original.

8Tryck på [OK] två gånger.

Obs

• För att ändra det värde du angav, tryck på den tangent som du vill ändra och skriv sedan in ett nytt värde.