Radera mitten/kant

Denna funktion raderar mitten och/eller alla fyra sidor på originalbilden.

Denna funktion fungerar på följande tre sätt:

Radera kant

Raderar kantmarginalen på originalbilden.

Illustration av Radera kant

Radera mitten

Raderar mittenmarginalen på originalbilden.

Illustration av Radera mitten

Radera mitten/kant

Raderar både mitten- och kantmarginalerna på originalbilden.

Illustration av Radera mitten/kant

Obs

• Förhållandet mellan originalets riktning och den raderade delen är följande:

Liggandeoriginal

Ståendeoriginal

Illustration av raderad del

Illustration av raderad del

1. Raderad del

2. 2 - 99 mm

• För att radera bilden på baksidan av originalet, tryck på [2-sidig inställning] och sedan på [Baksida]. Radering av bilden på baksidan gäller när du kopierar 2-sidiga original.

• Raderingsbredden är inställd till 10 mm som standard. Du kan ändra denna inställningen under Redigera i Användarverktyg. För mer detaljer om Redigera, se Handbok för allmänna inställningar.