Skanningsposition

Du kan flytta originalens skanningsposition.

Bild av skanningsposition

1. Punkten från vilken skanningen påbörjas

Du kan flytta skanningspositionen upp till 30 mm (1,2 tum) i steg om 1 mm (0,1 tum) uppåt, nedåt, åt vänster eller höger.

Bild av skanningsposition

1. Övre: 0 - 30 mm, 0 - 1,2 tum

2. Höger: 0 - 30 mm, 0 - 1,2 tum

3. Underkant: 0 - 30 mm, 0 - 1,2 tum

4. Vänster: 0 - 30 mm, 0 - 1,2 tum

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Skanningsposition].

3Ange skanningsposition för originalets framsida.

Bild av användarpanelen

4Ange skanningsposition för originalets baksida. Tryck därefter på [OK].

Om du inte behöver ställa in skanningsposition för originalets baksida, tryck på [OK].

Obs

• För att ändra angivet värde, tryck på [], [], [] eller [], eller tryck på [Radera], och ange sedan ett nytt värde.

• Tryck på [] och [] för att ställa in topp- eller bottenpositionen. Tryck på [] och [] för att ställa in vänster- eller högerpositionen.

• Skanningspositionen för originalets baksida är enbart av betydelse när du gör dubbelsidiga kopior.