Bakgrundsnumrering

Med den här funktionen kan du skriva ut siffror i bakgrunden av kopiorna.

Om denna funktion används i kombination med Sortera så skrivs samma nummer ut på varje uppsättning kopior, detta för att man lättare ska kunna hålla reda på konfidentiella dokument.

Illustration av bakgrundsnumrering

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Stämpel].

3Tryck på [Bakgrundsnumrering].

4Ange med siffertangenterna den siffra som räknaren ska börja räkna ifrån och tryck sedan på [Skarp].

Bild av användarpanelen

5Tryck på [OK] två gånger.

Obs

• För att ändra det valda värdet, tryck på [Nollställ] och välj ett nytt värde.

• När fullfärgskopiering har valts flyttar fullfärgsräknaren fram med “1”.

• Förvald färg är svart.

• Du kan skriva in ett nummer mellan 1 och 9999.

• Du kan ändra inställningarna för bakgrundsnumrering under Stämpel i Användarverktyg. För mer detaljer om Stämpel, se Handbok för allmänna inställningar.

Närliggande ämnen

Ändra stämpelfärg