Bakgrundsdensitet

Justera en bilds bakgrundsdensitet.

1Justera bildkvaliteten genom att trycka på [Ljusare] eller [Mörkare].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [OK].

Obs

• Justeringar bör göras ljusare vid kopiering av mörka original såsom dagstidningar eller återvunnet papper.

• Inställningarna bör anges mörkare när ett område som markerats med överstrykningspenna ska göras mörkare. Eftersom färg från dessa pennor är svår att återskapa kan det hända att kopian inte görs med samma färg som märkpennan.