Färgjustering

Justerar de specifika färgerna (gul, röd, magenta, blå, cyan och grön) genom att blanda dem med närgränsande färger i färgcirkeln.

Du kan justera upp till tre färger av färgerna gul, röd, magenta, blå, cyan eller grön.

Viktigt

• Denna funktion är inte tillgänglig om svartvitt är valt.

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Färg] följt av [Justera färg].

3Tryck på [Justera färg].

4Välj färgerna du vill justera.

Du kan välja upp till tre färger.

Bild av användarpanelen

5Justera färgen med [] eller [].

6Tryck på [OK] två gånger.

Obs

• De justerade inställningarna raderas och startvärdena återställs om en automatisk nollställning genomförs, om [Nollställ lägen] har tryckts ned eller om strömmen har stängts av.

• För förklaringar och exempel på vad som kan utföras med färgjusteringsfunktionen, se avsnittet Det här kan du göra med den här maskinen <Färgfunktioner/Färgjusteringars>”.