Välja ett färgläge

Välj ett färgläge som passar dina original och kopieringsbehov.

För färgbilder, se avsnittet Vad du kan göra med denna maskin Färgfunktioner/Färgjusteringar.

Följande tre färglägen är tillgängliga:

Automatiskt färgval

Originalets färg bestäms automatiskt och kopiering sker i fullfärg eller svartvitt.

Fullfärg

Kopierar med hjälp av överlagring av gul, magenta, cyan och svart.

Svartvitt

Kopierar i svart oavsett originalets färg.

1Välj ett färgläge.

Bild av användarpanelen

2Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• För att använda en användarfärg måste den registreras i förväg. För mer om detta, se Användarfärg.

• När du kopierar med den registrerade färgen kopieras originalet ljusare än den registrerade färgen.

• För exempel på vad du kan göra med färgfunktionerna, se “Vad du kan göra med denna <Färgfunktioner/Färgjusteringar>”.