Provkopia

Använda denna funktion för att kontrollera kopieringsinställningarna innan du påbörjar ett större kopieringsjobb.

Viktigt

• Den här funktionen kan endast användas när Sorteringsfunktionen är aktiverad.

1Välj Sortera och eventuellt andra funktioner och placera därefter originalen.

2Tryck på [Provkopia].

En kopieuppsättning matas ut som prov.

Illustration av Provkopia

En kopieuppsättning matas ut som prov.

3Om du är nöjd med provkopian, tryck på [Fortsätt].

Angivet antal kopior görs med den första kopian borträknad.

Obs

• Om du trycker på [Sätt på paus] efter att ha kontrollerat resultatet, återgå till steg 1 för att justera kopieringsinställningarna som du finner nödvändigt. Du kan ändra inställningarna. Beroende på kombinationen av funktioner kan det dock hända att vissa inställningar inte går att ändra.