2-sidigt kombinera

Kombinerar olika originalsidor till två sidor av ett ark.

Viktigt

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

Det finns sex typer för 2-sidigt Kombinera.

1-sidigt fyra sidor Kombinera 2 sidor

Kopierar fyra 1-sidiga original till ett ark med två sidor per sida.

Illustration över 2-sidigt Kombinera

1-sidigt åtta sidor Kombinera 2 sidor

Kopierar åtta 1-sidiga original till ett ark med fyra sidor per sida.

Illustration över 2-sidigt Kombinera

1. Fram

2. Bak

1-sidigt 16 sidor Kombinera 2 sidor

Kopierar 16 1-sidiga original till ett ark med åtta sidor per sida.

Illustration över 2-sidigt Kombinera

1. Fram

2. Bak

2-sidigt två sidor Kombinera 2 sidor

Kopierar två 2-sidiga original till ett ark med två sidor per sida.

Illustration över 2-sidigt Kombinera

2-sidigt fyra sidor Kombinera 2 sidor

Kopierar fyra 2-sidiga original till ett ark med fyra sidor per sida.

Illustration över 2-sidigt Kombinera

1. Fram

2. Bak

2-sidigt åtta sidor Kombinera 2 sidor

Kopierar åtta 2-sidiga original till ett ark med åtta sidor per sida.

Illustration över 2-sidigt Kombinera

1. Fram

2. Bak

1Tryck på [Dup./Kombin./Serie].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Kombinera].

3Välj [1-sidigt] eller [2-sidigt] för Original och tryck sedan på [Komb. 2 sidor] för Kopia.

Bild av användarpanelen

4Tryck på [Riktning].

5Välj riktning ([Boktyp]/[Blocktyp]), och tryck sedan på [OK].

6Välj antalet original som ska kombineras.

7Välj pappersformat.

8Tryck på [OK].

9Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• När du placerar original på originalglaset, börja med den första sidan som ska kopieras. När du placerar original i ADF-enheten, se till att den första sidan ligger överst.

• När du placerar original på originalglaset eller i ADF-enheten med Buntning aktiverad, tryck på [Skarp] efter att alla original har skannats.

• Du kan ändra de ursprungliga inställningarna för 2-sidigt Kombinera under Redigera i rutan Användarverktyg. För mer detaljer, se Handbok för allmänna inställningar.