Förinställ förminskning/förstoring

Den här funktionen gör det möjligt för dig att förminska eller förstora bilder genom att välja förinställda proportioner.

Du kan registrera upp till tre vanliga proportioner för reproduktion utöver de förinställda proportionerna för förminskning/förstoring.

Illustration av Förinställd förminskning/förstoring

Utgångspunkt

Utgångspunkten för förminskning/förstoring varierar beroende på hur originalet skannas. När originalet placeras på originalglaset kommer det övre vänstra hörnet att vara utgångspunkt. När det placeras i ADF-enheten kommer det nedre vänstra hörnet att vara utgångspunkt.

Illustration av utgångspunkt

1. Utgångspunkten när originalet placeras på originalglaset

2. Utgångspunkten när originalet placeras i ADF-enheten

1Tryck på [Förm./Först.].

Bild av användarpanelen

För att välja en förinställd proportion på startskärmen, tryck på genvägen förm./först.

2Välj proportion, och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelen

3Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Du kan ändra proportionerna för reproduktion som visas på startskärmen under Reproduktionsproportioner i rutan Användarverktyg. För mer detaljer om Reproduktionsproportioner, se Handbok för allmänna inställningar.