Avbryt kopiering

Använd denna funktion om du vill avbryta ett stort kopieringsjobb för att göra några brådskande kopior.

Viktigt

• Du kan inte använda funktionen Avbryt kopiering om ett faxoriginal håller på att skannas eller om skannern används.

1Tryck på [Avbryt].

Bild av tangenten Avbryt

Tangenten avbryt tänds. Maskinen slutar skanna.

Bild av användarpanelen

2Ta bort originalen som kopieras.

3Placera originalen du vill kopiera.

4Tryck på [Start].

Maskinen börjar kopiera.

5När kopieringen är klar kan du ta bort originalen och kopiorna.

6Tryck på [Avbryt] igen.

Indikatorn för avbruten kopiering släcks.

7Byt ut originalen som kopierades och tryck sedan på [Start].

Följ instruktionerna på displayen.

Obs

• De föregående inställningarna för kopieringsjobb återställs. Tryck helt enkelt på [Start] för att fortsätta kopiera från det ställe där det avslutades.