Att placera original på originalglaset

Placera original på originalglaset.

Viktigt

• Lyft alltid ADF-enhetens lock med varsamhet då höljet annars kan öppnas eller locket ta skada.

1Lyft ADF-enheten.

Var noga med att lyfta upp ADF-enheten mer än 30 grader. I annat fall kan inte storleken på originalet avläsas korrekt.

2Placera originalet med texten nedåt på originalglaset. Originalet ska riktas in mot det bakre vänstra hörnet.

Börja med första sidan som ska kopieras.

Illustration av originalglaset

1. Placeringsmärke

2. Våg

3Sänk ADF-enheten.

Obs

• I inställningarna för utmatningsmetod under Användarverktyg kan du ange hur kopiorna ska levereras vid kopiering av original via originalglaset. För mer om detta, se Handbok för allmänna inställningar.