Display

De funktioner som visas fungerar som valtangenter. Du kan välja eller ange en post genom att trycka lätt på den.

När du väljer eller anger en post på displayen kommer den att markeras på följande sätt Bild av användarpanelen. Tangenter som ser ut på följande sätt Bild av användarpanelen kan inte användas.

Startdisplay kopiering

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. Använd det här området för att ange typ av original, färgläge, bildintensiteten och andra inställningar.

2. Visar driftstatus och meddelanden.

3. Du kan registrera upp till tre förminsknings/förstoringsintervaller som används ofta, förutom förinställda intervaller, under Reproduktionsintervaller under Användarverktyg. För mer detaljer, se Handbok för allmänna inställningar.

4. Visar antal skannade original, inställda kopior och klara kopior.

5. Tryck på tangenten för att bekräfta de aktuella inställningarna.

6. Visar tangenter för genvägar. Du kan registrera funktioner som används ofta under Allmänna funktioner i Användarverktyg. För mer detaljer, se Handbok för allmänna inställningar.

7. Visar funktionerna sortera, bunta, häftning, hålslagning och z-vikning.

8. Visar tillgängliga funktioner. Tryck på en funktion för att visa dess meny. En symbol med en klämma visar de aktuella valda funktionerna.

Obs

• Bilden visar ett exempel på hur displayen kan se ut när efterbehandlaren SR4020, stormagasinet (LCT) och z-vikningsenheten är installerade.

Närliggande ämnen

Förenklad display