Symboler

I denna handbok används följande symboler:

VARNING

Indikerar viktiga säkerhetsanmärkningar.

Ignoreras dessa anvisningar kan det leda till allvarliga personskador eller dödsfall. Var noga med att läsa dem. De finns i Om den här maskinen.

FÖRSIKTIGT

Indikerar viktiga säkerhetsanmärkningar.

Ignoreras dessa anvisningar kan det leda till lindriga eller mindre personskador, eller till skada på maskinen eller annan egendom. Var noga med att läsa dessa anvisningar. De finns i Om den här maskinen.

Viktigt

Visar på punkter som bör uppmärksammas när maskinen används, samt förklaringar till troliga orsaker till felmatning av papper, skador på originalen eller förlust av data. Var noga med att läsa dessa förklaringar.

Obs

Visar på ytterligare förklaringar till maskinens funktioner, samt instruktioner för att avhjälpa handhavandefel.

Referens

Denna symbol finns i slutet av sektionerna. Den anger var du kan hitta ytterligare information av vikt.

[ ]

Anger namnen på de tangenter som förekommer på maskinens display.

[ ]

Anger namnen på de tangenter som förekommer på maskinens kontrollpanel.