Handböcker för maskinen

Referera till den handbok som är lämplig för det du vill göra med maskinen.

Viktigt

• Media skiljer sig åt beroende på handbok.

• De tryckta och de elektroniska versionerna av en handbok har samma innehåll.

• Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader måste installeras för att du ska kunna se handböckerna som PDF-filer.

• En webbläsare måste installeras för att det ska gå att se html-versionerna.

Om den här maskinen

Var noga med att läsa Säkerhetsinformation i denna handbok innan du använder maskinen.

I denna handbok introduceras maskinens funktioner. Den förklarar även kontrollpanelen, förberedningsprocedurer för användning av maskinen, hur man skriver in text och hur man installerar de medföljande cd-skivorna.

Felsökning

Ger en guide till hur du löser vanliga problem och förklarar hur du fyller på papper, byter toner, häftklamrar och annat förbrukningsmaterial.

Handbok för kopiator/dokumentserver

Förklarar kopiatorns och dokumentserverns funktioner och användning. I denna handbok finns också instruktioner för hur du placerar original.

Handbok för fax

Förklarar faxfunktioner och användningsområden.

Handbok för skrivare

Förklarar skrivarfunktioner och användningsområden.

Handbok för skanner

Förklarar skannerfunktioner och användningsområden.

Handbok för nätverk

Förklarar hur du konfigurerar och använder maskinen i en nätverksmiljö samt hur du använder medföljande mjukvara.

Handbok för allmänna inställningar

Förklarar inställningar för användarverktyg, och adressboksprocedurer som att registrera faxnummer, e-postadresser och användarkoder. I denna handbok finns också instruktioner för hur du kopplar in maskinen.

Handbok för säkerhet

Denna handbok är till för maskinens administratörer. Den förklarar säkerhetsfunktioner som du kan använda för att förhindra otillåten användning av maskinen, manipulation av data eller informationsläckor. För ökad säkerhet rekommenderar vi att du först gör följande inställningar:

• Installera enhetens certifikat.

• Aktivera SSL-kryptering (Secure Sockets Layer).

• Ändra användarnamn och lösenord för administratören med Web Image Monitor.

Se Handbok för säkerhet för mer detaljer.

Se till att läsa denna handbok när du ställer in funktionerna för ökad säkerhet, eller användar- och administratörsautentisering.

PostScript 3-tillägg

Förklarar hur du ställer in och använder PostScript 3.

UNIX-tillägg

För UNIX-tillägg, besök vår webbplats eller vänd dig till en auktoriserad återförsäljare.

I denna handbok finns beskrivningar av funktioner och inställningar som kanske inte är tillgängliga på denna maskin.

Information

Innehåller allmänna kommentarer om maskinen, och information om varumärken på de produktnamn som används i handböckerna.

Övriga handböcker

• Handböcker för DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Setup Guide

• DeskTopBinder Komma igång

• Guide till Auto Document Link

Obs

• Handböckerna som medföljer är specifika för maskintyperna.