Fejléc átugrása
 

Általános beállítások

Olvassa el ezt először
A készülék csatlakoztatása

Ez a fejezet a készülék hálózathoz való csatlakoztatását és a hálózati beállítások megadását ismerteti.

Rendszerbeállítások

Ez a fejezet a Rendszerbeállítások menü felhasználói eszközeit mutatja be. A rendszerbeállítások eléréséhez lásd a Hozzáférés a felhasználói eszközökhöz című részt.

Másoló / Dokumentumszerver funkciók

A fejezet a Másoló / Dokumentumszerver szolgáltatásai menüből elérhető felhasználói eszközöket mutatja be. A Másoló / Dokumentumszerver szolgáltatásai elérésének módját a "Felhasználói eszközök elérése" című fejezet ismerteti.

Fax funkciók

Ez a fejezet a Faxbeállítások menüből elérhető felhasználói eszközöket ismerteti. A Fax szolgáltatások elérésének módjáról lásd a "Hozzáférés a felhasználói eszközökhöz " című részt.

Nyomtatóbeállítások

A fejezet a Nyomtatóbeállítások menü felhasználói eszközeit ismerteti. A nyomtató szolgáltatásainak eléréséről lásd a "Hozzáférés a felhasználói eszközökhöz" című részt.

Szkennerbeállítások

Ez a fejezet a Szkennerbeállítások menüből elérhető felhasználói eszközöket ismerteti. A szkennerbeállítások eléréséről lásd a "Hozzáférés a felhasználói eszközökhöz" című részt.

Címek és felhasználók regisztrálása a fax/szkenner funkciókhoz

Ez a fejezet bemutatja, hogyan lehet célállomásokat és felhasználókat regisztrálni a címjegyzékbe. A Rendszerbeállítások elérésének módját a "Hozzáférés a felhasználói eszközökhöz" című fejezet ismerteti.

Egyéb felhasználói eszközök

A kezdeti beállítások lehetővé teszik a nyelv megváltoztatását, és a kinyomtatott lapok számának ellenőrzését a számlálók megjelenítésével. A megfelelő beállítások elérésének módját a "Hozzáférés a felhasználói eszközökhöz" című fejezet ismerteti.

Függelék