Fejléc átugrása
 

Utánküldés

Ez a rész az Utánküldés beállításait írja le.

A beérkezett dokumentumokat kinyomtatja és a megadott Végső fogadónak továbbítja. Ez akkor lehet hasznos például, ha másik irodába látogat és szeretné, ha dokumentumainak egy példánya a másik irodába is eljutna.

Meghatározhat mappát is, mint továbbítási célállomást.

Fontos

  • A célállomást csak a címjegyzékbe beprogramozottak közül választhatja ki.

Fogadó célállomásként beállítható: faxszám, internetfax-célállomás, e-mail cím, IP-Fax cím, vagy mappa címe.

Ha módosítani kívánja a végső célállomásokat a küldőktől függően, akkor küldők szerint határozza meg a végső célállomásokat a "Speciális feladó regisztrálása" funkcióval. Az adott küldőktől nem érkező dokumentumok az itt megadott célállomásra érkeznek.

Meghatározhatja, hogy a továbbküldött dokumentumokat nyomtassa-e a program. Lásd: "Paraméter-beállítások" (11-es kapcsoló, 6. bit).

A továbbító célállomásként bejegyzett célállomás célállomás-listáról való törlése annak beállításait is törli, így azokat újra regisztrálni kell. Ha a célállomás megváltozott, a dokumentum az új célállomásra kerül. Ha a nincs a megadott típusú célállomás, beállíthatja, hogy mely célállomás használható alternatív célállomásként. Lásd: "Paraméter-beállítások" (32-es kapcsoló, 0-s bit).

Ezt a funkciót beprogramozhatja az egyik gyors művelet gombra.

Ha a továbbításhoz e-mail célállomást vagy mappa célállomást adott meg, meghatározhatja a továbbításhoz tartozó fájlformátumot. Lásd: "Paraméter beállítások" (21-es kapcsoló, 3. bit).