Fejléc átugrása
 

Vételi fájl beállítások

Adja meg, hogy menti-e a fogadott dokumentumokat a merevlemezre vagy mentés nélkül kinyomtatja. A mentett dokumentumokat többször is kinyomtathatja és képként letöltheti a számítógépre a Web Image Monitor vagy a DeskTopBinder használatával. Ha a mentés nélküli nyomtatást választja, a dokumentumokat a fogadáskor nyomtatja ki a készülék.

Ha a rendszer beállításokban azt állította be, hogy a vett faxokat a kézbesítő szerverre kézbesítse, akkor a dokumentumokat nem mentheti el a készülék merevlemezére.

Fontos

  • Szükség van a kiegészítő nyomtató/szkenner egységre.

1Nyomja meg a [Faxbeállítások] gombot.

2Nyomja meg a [Vételi beállítások] gombot.

3Nyomja meg a [Vételi fájl beállítások] gombot.

4Nyomja meg a [Nyomtatás] vagy a [Tárolás] gombot, majd nyomja meg az [OK] gombot.

Kezelőpanel képernyője, illusztráció

A választott érték visszavonásához nyomja meg a [Mégse] gombot. A 3. lépésben látható képernyő jelenik meg ismét.

Ha a [Tárolás] elem van kiválasztva, választhat, hogy küld-e a vételről értesítő üzenetet adott e-mail címre. A vételről szóló értesítéshez nyomja meg az[Értesítse a célállomást] gombot és válasszon e-mail címet a címjegyzékben rögzített Internetfax célállomások közül. Csoportos célállomás regisztrálására is mód van. Ebben az esetben egy csoportban legfeljebb 500 célállomás adható meg.

5Nyomja meg a [Felhasználói eszközök/Számláló] gombot.

Megjegyzés

  • A "Paraméter-beállítások" menüpont (10-es kapcsoló, 5. bit) segítségével meghatározhatja, hogy a tárolt fogadott dokumentumok nyomtatása megtörténjen-e. Lásd: "Paraméter-beállítások".

  • Ha a [Tárolás] van kiválasztva, és a jelentés célállomása be van programozva, akkor a dokumentum vételéről szóló jelentést el lehet küldeni a megadott e-mail címre.

  • A merevlemezen tárolt dokumentumok fogadott és eltárolt kategóriákra vannak felosztva.

  • Ha a beérkezett dokumentumok merevlemezre kerültek, a beállítás nem változtatható meg. A beállítás megváltoztatásához nyomtassa ki a merevlemezen tárolt dokumentumokat, ha szükséges, és törölje ki azokat.

  • A beérkező bizalmas dokumentumokat a rendszer nem tárolja a memóriában. Kinyomtatásukhoz használja a bizalmas vételi fájl nyomtatása funkciót.

  • Ha a [Tárolás] lehetőség van kijelölve, a rendszer a mentett dokumentumok mennyiségének növekedésével egyre nagyobb memóriaterületet használ. Miután már nem elegendő méretűre csökkent a rendelkezésre álló memória, több dokumentumot már nem tárol el a készülék a merevlemezre. Ebben az esetben a készülék a régi dokumentumokat kinyomtatja majd felülírja.

  • Összesen körülbelül 320 oldal vagy 2240 oldal mennyiségű A4 méretű normál <ITU-T#1Chart> fogadott dokumentumot tárolhat legfeljebb.

  • Nincs lehetőség a fogadott dokumentumok elküldésére.

  • A tárolt dokumentumok kezelésére nincs lehetőség a Dokumentumszerver kijelzőjéről.

  • Ajánljuk, hogy a Web Image Monitor programot ugyanabban a hálózati környezetben használja, mint ezt a készüléket. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a Webböngésző nem nyílik meg és hiba lép fel.

Kapcsolódó témakörök

Fogadási jelentés e-mailben