Fejléc átugrása
 

Amikor a hitelesítési képernyő látható

Ez a rész a hitelesítési képernyőt mutatja be.

Fontos

  • Kérje el bejelentkezési felhasználónevét, jelszavát és felhasználói kódját a felhasználói rendszergazdától. A felhasználói azonosítással kapcsolatos részletekért forduljon a rendszergazdához.

  • A felhasználói kódos hitelesítésnél beírandó felhasználói kód egy szám, amely a címjegyzékbe "bejelentkezési felhasználónév"-ként került rögzítésre.

Amennyiben az alapvető hitelesítés, a Windows hitelesítés, az LDAP hitelesítés vagy az integrációs szerver hitelesítés be van kapcsolva, a kijelzőn megjelenik a hitelesítőképernyő. A készülék csak a felhasználónév és jelszó megadása után válik használhatóvá. Ha a felhasználói kódos hitelesítés be van kapcsolva, a felhasználói kód megadása nélkül a készülék nem használható.

Ha tudja használni a készüléket, akkor be van jelentkezve. Ha kilép a működési állapotból, akkor kijelentkezett. Amennyiben be van jelentkezve a készülékbe, és már nem kívánja azt használni, az illetéktelen használat megakadályozása érdekében mindig jelentkezzen ki.

Megjegyzés

  • Ha az azonosítás nem sikerül, a kijelzőn a “Nem sikerült a hitelesítés.” felirat jelenik meg. Ellenőrizze a bejelentkezési felhasználónév és jelszó helyességét.