Fejléc átugrása
 

Kiegészítő megjegyzés az (opcionális) fax egység felhasználói számára

kép

Megfelelőségi nyilatkozat

Kiegészítő megjegyzés az Európai Környezetvédelmi Hivatal (EEA) ajánlásait figyelembe vevő országok felhasználói számára

A készülék megfelel az Európai Parlament 1999/5/EC jelzésű irányelve, valamint az Európa Tanács 1999. március 9-én kelt, a rádióberendezések és távközlési végberendezések, valamint megfelelőségük kölcsönös elismeréséről szóló ajánlása alapvető követelményeinek és előírásainak.

Kiegészítő megjegyzés az Európai Környezetvédelmi Hivatal (EEA) ajánlásait figyelembe vevő országok analóg PSTN hozzáféréssel rendelkező felhasználói számára

A termék segítségével a közcélú, kapcsolt távbeszélő-hálózat(PSTN) minden, az Európai Környezetvédelmi Hivatal (EEA) ajánlásait figyelembe vevő országban hozzáférhető. A helyi PSTN-kompatibilitás a szoftverkapcsoló beállításaitól függ. Ha a terméket áttelepítá másik országba, forduljon a szerviz képviselőjéhez. Ha bármilyen probléma lépne fel, először mindig a szerviz képviselőjéhez forduljon segítségért.

Az Európai Közösség által elfogadott megfelelőségi nyilatkozat elolvashatja, ha a http://www.ricoh.co.jp/fax/ce_doc/ webcímen kiválasztja a megfelelő terméket.