Fejléc átugrása
 

Védjegyek

Az Adobe, az Acrobat, az Acrobat Reader, az Adobe Type Manager, a Flash, a Macromedia, a PageMaker, a PostScript, és a Reader bejegyzett védjegyek vagy az Adobe Systems Incorporated védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Az Apple, az AppleTalk, az EtherTalk, a Macintosh, a Mac OS és a TrueType az Apple Inc., bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.

A Bonjour® az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

A Bluetooth® szó és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában levő, bejegyzett védjegy. Ezen védjegy használatát engedély biztosítja a Ricoh Company, Ltd. számára.

A Citrix® és a MetaFrame® a Citrix Systems, Inc. bejegyzett védjegyei.

A Linux® Linus Torvalds bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

A Microsoft®, a Windows®, a Windows NT®, a Windows Server®, és a Windows VistaTM a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Monotype a Monotype Imaging, Inc. bejegyzett védjegye.

A Netscape és a Netscape Navigator a Netscape Communications Corporation bejegyzett védjegyei.

A Novell, a NetWare, az NDS és az NDPS a Novell, Inc. bejegyzett védjegyei.

A PCL® a Hewlett-Packard Company bejegyzett védjegye.

A PowerPC® az International Business Machines Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A RED HAT a Red Hat, Inc. bejegyzett védjegye.

A Sun, a Sun Microsystems, a Sun logó, a Solaris, a Java, a Java Coffee Cup logó, a J2SE, valamint az összes Java alapú védjegy és logó a Sun Microsystems, Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.

A UNIX bejegyzett védjegy az Egyesült Államokban és más országokban, használata kizárólag az X/Open Company Limited engedélyével történhet.

A UPnP a UPnP Implementers Corporation védjegye.

Más előforduló terméknevek csupán azonosítási célt szolgálnak, és a tulajdonos cégek védjegyei lehetnek. A gyártó ezen védjegyekkel kapcsolatban mindenféle jogról lemond.

A Windows operációs rendszerek helyes megnevezései a következők: