Fejléc átugrása
 

Fontos tudnivaló

A kézikönyv tartalma előzetes bejelentés nélkül változhat. A gyártó semmilyen esetben sem felelős a készülék működtetéséből vagy kezeléséből adódó közvetlen, közvetett, különleges, véletlen vagy okozati károkért.

Lézer biztonság:

A készülék I. osztályú lézeres berendezés, amely biztonságos hivatali/számítógépes adatfeldolgozáshoz történő használatra. A készülékben egy 5–milliWattos, 770 – 795 nanométer hullámhosszúságú GaAIAs lézerdióda található. A lézersugár közvetlen (vagy közvetetten visszaverõdõ) szembejutása komoly szemkárosodást okozhat. A biztonsági elõvigyázatosságokkal és mechanizmusokkal tervezett készülék nem engedi, hogy a lézersugár a kezelőhöz jusson.

A berendezés hátulján a következő címke található.

kép

Figyelmeztetés sugárveszélyre

A kézikönyvben feltüntetettektől eltérő szabályozások, vagy beállítások vagy eljárások sugárveszélyt okozhatnak.

Megjegyzések: Ellenőrizze saját készülékének típusát

A készülék típusnevek a következő oldalakon nem jelennek meg. A kézikönyvek elolvasása előtt ellenőrizze saját készülékének típusát.

  • 1. típus: 25 lap/perc (A4Álló, 81/2 × 11Álló)

  • 2. típus: 33 lap/perc(A4Álló, 81/2 × 11Álló)

Bizonyos típusok nem minden országban állnak rendelkezésre. Erre vonatkozóan a helyi márkaképviselet adhat bővebb információt.

Méretrendszer

A kézikönyvben kétféle méretrendszer használatos. Ennél a készüléknél a metrikus verzió alkalmazandó.

A jó másolási minőség biztosítása

A jó másolási minőség érdekében a szállító azt ajánlja, hogy az általa gyártott eredeti festéket használja.

A szállító semmi olyan kárért vagy kiadásért nem vonható felelősségre, ami nem a szállító által készített eredeti alkatrészek használatából fakad.

Energiaforrás

220 - 240 V, 50/60 Hz, 7 A vagy több.

Győződjön meg arról, hogy a tápkábelt a fentiekben leírt módon csatlakoztatta a táphálózathoz. Az energiaforrással kapcsolatos részleteket a Hibaelhárítás kézikönyvben találja.